Aanwezigheidsregistratie bouw

Verplichte aanwezigheidsregistratie in de bouwsector

Ontdek onze toepassingen

Verplichte aanwezigheidsregistratie

aanwezigheidsregistratie bouw | verplichte aanwezigheidsregistratie | aanwezigheidsregistratie in de bouwHet bijhouden van ieders aanwezigheid is moeilijker gezegd dan gedaan, behalve wanneer u een geschikte oplossing voor aanwezigheidsregistratie hanteert. Dankzij Traxgo kan het proces voor verplichte aanwezigheidsregistratie enorm vereenvoudigd worden. Zo is ons systeem gelinkt aan CheckInAtWork, waardoor het de gegevens bijhoudt en gebundeld aangeeft bij de RSZ.

Uw werknemers moeten zich bij wet dagelijks aanmelden op de werf en dat vóór ze beginnen aan hun werkdag. Dit gebeurt samen met hun gegevens, die van de werkgever, die van de werf én natuurlijk het tijdstip.

ConstruBadge

Samen met het CheckInAtWork-principe van verplichte aanwezigheidsregistratie, geldt ook dat elke werknemer over een ConstruBadge of een zogenaamde bouwbadge moet beschikken. Op die badge staan alle belangrijke gegevens over de werknemer, maar ook zijn werkgever. Vandaar dat de badge eveneens gebruikt kan worden voor de aanwezigheidsregistratie.

Wilt u met uw bedrijf de trein van digitalisatie in de bouwsector niet missen? Aarzel dan zeker net om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Als gespecialiseerde partner bieden wij ons platform aan voor het verzamelen, bewaken en verwerken van uw bedrijfsgegevens in real-time. Onze oplossingen en toepassingen rond tracking, monitoring & bedrijfssoftware kunnen u helpen tijd en geld te besparen.

Vragen? Laat ons u helpen.