Aanwezigheidsregistratie bouw West-Vlaanderen

Verplichte aanwezigheidsregistratie

Ontdek onze toepassingen

Aanwezigheidsregistratie in de bouw West-Vlaanderen

Tijdsregistratie sinds enkele jaren verplicht

Aanwezigheidsregistratie in de bouw trad in voege op 1 april 2014.aanwezigheidsregistratie bouw | verplichte aanwezigheidsregistratie | aanwezigheidsregistratie in de bouw Concreet wil dit zeggen dat arbeiders die tewerkgesteld zijn op een werf waar men werken in onroerende staat uitvoert, verplicht zijn zich te registreren voor ze het werk aanvatten. De kostprijs van die werken is gelijkgesteld of hoger dan 500 000 euro (excl. BTW). Dankzij de aanwezigheidsregistratie weet de RSZ te allen tijde welke werknemer zich waar bevindt.

Aanmelden via CheckInAtWork

De registratie van de werknemers gebeurt via CheckInAtWork. CheckInAtWork werd speciaal ontwikkeld om de aanwezigheidsregistratie in de bouw te kunnen overzien. Via een portaal kunnen de aanwezigheden gemeld worden.

CheckInAtWork vereenvoudigd

Traxgo kan het doorgeven van de aanwezigheden vereenvoudigen. Ons systeem zorgt ervoor dat alle aanwezigheden worden bijgehouden, verwerkt en doorgegeven aan de RSZ. Zo bespaart u heel wat tijd en geld.

Lees meer over CheckInAtWork en de automatische CheckInAtWork.

Op zoek naar een partner regio West-Vlaanderen voor de implementatie van een aanwezigheidsregistratie? Traxgo is actief over gans Vlaanderen en kan u dus zeker verder helpen.

INTERESSE? CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE